Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : (0348) 813 10 33
WEB https://kilismtal.meb.k12.tr
Adres : YAŞAR AKTÜRK MAH. ZEKERİYA KORKMAZ BUL. B BLOK NO: 1B MERKEZ / KİLİS
VİZYON : Birlik ve beraberlik içerisinde, ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesine çıkarılması için, değişime uyum sağlayan, mesleki ve teknik becerilerle donatılmış, sosyal ve kültürel gelişmelere açık, kendine güvenen, düşünen, donanımlı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, özgür bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Mesleki ve Teknik Eğitimde kaliteyi sağlamak için, millî çıkarlarımızı gözeterek; bilgi, beceri, tavır ve davranış yeterliliği kazandırmak, manevi ve kültürel değerleri özümsetmek, çağdaş bir dünya görüşüne sahip olmak, çalışma hayatının ihtiyacını karşılamak, okulumuzun fiziki gelişimini iyileştirmek için yeni kaynaklar yaratmak ve kaynakları verimli kullanmaktır
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Pansiyon : 256 Öğrenci kapasitelidir. Çamaşırhane,kütüphane,yemekhane,etüt salonları, TV salonu bulunmaktadır. Ayrıca pansiyon önünde Bahçe spor aletleri bulunmaktadır. Öğrencilerimize 24 saat sıcak su hizmeti verilmektedir.
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri : 540
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Bisiklet Turnuvası, Geleneksel Halı Saha Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler : Tubitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Basketbol Halı Sahası, Futbol Halı Sahası, 2 adet bahçe spor aletleri bulunmaktadır.